نوشته شده توسط : coinextend

کاردانو (cardano) از ارزهای دیجیتال بازار کریپتو کارنسی (crypto currency) می باشد که هم اکنون در بین ده ارز اول بازار کوین مارکت کپ (coinmarketcap) به لحاظ ارزش بازار قرار دارد که با نماد ADA نمایش داده می شود. از مزایای کاردانو پلتفرم جدیدی است که در سال 2017 پایه ریزی گردیده است با این تفاوت که پس از دوسال تحقیق این ارز ایجاد گردید برخلاف دیگر ارزها که پس از ایجاد تیم توسعه دهنده سعی در رفع عیوب آن دارند . کاردانو و آیوتا را نسل سوم ارزهای دیجیتال می نامند زیرا کاردانو سعی در حل کردن سه مشکل مقیاس پذیری , تعامل و پایداری دارد که بیت کوین و اتریوم با آن درگیر هستند .
مقیاس پذیری خود از سه قسمت تعداد تراکنش ها و پهنای باند شبکه و فضای ذخیره سازی داده تشکیل گردیده است . کاردانو با استفاده از سیستم proof of stake که با استفاده از سیستم ouroboros از طریق اثبات سهام به جای اثبات کار سعی در حل این مشکلات دارد .سیستم اثبات کار به همه اجازه استخراج بلاک جدید را می دهد که این امر بسیار آهسته برای هر تراکنش پیش می رود و قدرت پردازش بالایی می طلبد و مصرف برق زیادی دارد اما در سیستم اثبات سهام همه اجازه استخراج بلاک ندارند و تنها slot leaders اجازه استخراج دارند .مشکل دیگر مقیاس پذیری پهنای باند شبکه هست . بلاک چین ها که به صورت همتا به همتا برای هر گره یک کپی از هر تراکنش را ارسال می کند ولی در عوض کاردانو چند ساب نتورک در شبکه ایجاد می کند و برای ان از تکینک رینا rina استفاده می کند . مشکل بعدی مشکل ذخیره سازی داده هاست که بلاک چین کلیه ی تراکنش ها و بلاک های قبلی را ذخیره می کند .
دومین عامل عدم تعامل در ارزهای دیجیتال است . ارزهای دیجیتال با هم کار نمی کنند و از طرفی بانک ها و دولت ها نیز به ان ها اعتماد ندارند . تیم کاردانو اعتقاد دارد که در اینده همه از یک ارز پیروی نمی کنند و در عوض ارزهای زیادی در کنار هم فعالیت خواهند کرد . بیت کوین را نمی توان بدون واسطه به اتریوم تبدیل کرد و این کار باید از طریق اکسچنج صورت پذیرد .
پروژه کاردانو سعی در تبدیل شدن به اینترنت بلاک چین ها را دارد یا به عبارتی دیگر بلاک چینی که می تواند بفهمد در دیگر بلاک چین ها چه می گذرد یعنی در واقع امکان انتقال یکپارچه دارایی ها در زنجیره های متعدد بلاک چین ها وجود داشته باشد.
دولت ها و بانک ها به ارزهای دیجیتال اعتماد ندارند و به رسمیت نمی شناسند زیرا نمی توانند بفهمند از چه کسی ؟ و از کجا ؟ و به چه دلیل ؟ یک تراکنش انجام گردیده است . کاردانو این امکان را به افراد می دهد که در صورت تمایل اطلاعات خود را به نمایش بگذارد . و این باعث می شود دنیای ارزهای دیجیتال به بانک داری سنتی نزدیک شود .
سومین مشکل پایداری در شبکه هست . توسعه دهندگان برای ایده هایشان نیاز به جذب سرمایه دارند و این کار از طریق ico ها صورت می گیرد اما اگر پس از مدتی این پول تمام شد ایا باید دوباره ico جدیدی بدهند؟
کاردانو با ایجاد یک خزانه این مشکل را رفع می کند و از هر تراکنش درصد کوچکی را جذب می کند و ذخیره می کند که یک کیف پول هم محسوب می گردد و به صورت یک قرار داد هوشمند بخشی از سرمایه را به کسانی که قصد دارند بر روی پروتکل کاردانو کار کنند را آزاد می کند . توسعه دهندگان اعلام می کنند که می خواهند تغییراتی را ایجاد کنند و برای این کار چه قدر سرمایه نیاز دارند . این ایده ها ثبت شده و به رای گیری گذاشته می شوند و ایده هایی که رای بالاتری را کسب می کنند انتخاب می شوند و سرمایه در اختیار ان ها قرار داده می شود .طی زمان کاردانو این طرح را پایدار نگه داشته و به واسطه تامین سرمایه به پیشرفت پروژه کمک می کند تا بتواند به تحقیق و توسعه سیستمش ادامه دهد.



:: برچسب‌ها: اخبار کاردانو , کاردانو نیوز , مقاله کاردانو ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 31 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : coinextend

کاردانو ارز دیجیتال



:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 31 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : coinextend

تتر یا اصطلاحا تتر دلار یا ارز واحدی که این روزها در صرافی ها رایج می باشد و تریدرها از آن برای حفظ سرمایه استفاده می کنند . تتر همواره قیمتی برابر یک دلار دارد و در هنگام ریزش بازار تریدرها با تبدیل دیگر ارزهای خود به تتر سعی در حفظ سرمایه خود دارند . تتر نوسانات بسیار جزیی دارد که همواره به سمت یک دلار میل می کند. این که حامی تتر یک شخص یا حقیقی یا حقوقی است یا اینکه مورد حمایت دولت آمریکا می باشد همانند دیگر ارزها مبهم است . هم چنین این که آیا تتر به ازای هر کوین خود پشتوانه ای برای پاسخگویی به سرمایه گذاران کریپتوکارنسی دارد یا نه نیز از دیگر ابهامات تتر می باشد . تتر (Tether) در (coinmarketcap) با نماد USDT نمایش داده می شود .



:: برچسب‌ها: تتر , tether ,
:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : coinextend

اتریوم (ethereum)

از دیگر ارزهای بازار کریپتو کارنسی (crypto currency) می توان از اتریوم نام برد . اتریوم که هم اکنون دومین ارز در کوین مارکت کپ می باشد بعد از بیت کوین بیشترین ارزش بازار را دارا است . تقریبا بعد از بیت کوین معروف ترین ارز بازار ارزهای دیجیتال و کریپتو کارنسی اتریوم می باشد . اتریوم را به نوعی می توان نسل دوم ارزهای دیجیتال در نظر گرفت . از این حیث که برخی ایرادات بیت کوین را برطرف کرده و برخی قابلیت های جدید به ان افزوده می شود . این ارز که اصطلاحا منتسب به روسیه می باشد و سازنده ان ویتالیک بوترین می باشد از اعتبار بالایی در این روزهای بازار برخوردار است . قابلیت ویژه ای که اتریوم را از بیت کوین متمایز می کند قابلیت قراردادهای هوشمند ان هست . قرارداد هوشمند که در داد و ستدهای مجازی به کار می رود بدون حضور هیچ نهاد یا واسط سومی بین خریدار و فروشنده ضمانت خرید و انتقال پول را ایجاد می کند . از این رو این روزها بسیاری از ای سی او ها را شاهد هستیم که بر پایه ی اتریوم توکن های خود را پیش فروش و عرضه می کنند . در واقع ان ها از قابلیت قرارداد هوشمند اتریوم بهره می برند . ای سی او ها خود داستانی متفاوت دارند که در مقاله و سرفصل مربوطه به ان خواهیم پرداخت .

قابلیت تراکنش های اتریوم از بیت کوین بسیار سریع تر است و تعداد تراکنش بیشتری را می تواند انجام دهد به دلیل این که زمان بلاک اتریوم هر 15 ثانیه هست ولی در بیت کوین هر 10 دقیقه .

بلاک های پاداش اتریوم هر سال تقسیم می شوند ولی بیت کوین هر 4 سال . اما در واقع اتریوم و بیت کوین اهداف تشکیل شدنشان کاملا متفاوت است و نمی توان ان ها را دقیقا رقیب هم به حساب اورد بلکه هر کدام برای هدفی ساخته شده اند . بیت کوین یک ارز دیجیتال پایدار است ولی اتریوم برای هوشمند سازی قراردادها ساخته شده است .

اتریوم که ان را اصطلاحا اتر هم خطاب می کنند بر پایه بلاک چین طرح ریزی شده است و یک ارز رمزنگاری شده ی غیرمتمرکز می باشد و قابلیت استخراج شدن و ماین شدن را دارد و اساسا با دولت ها و نهادهای وابسته همکاری ندارد . نماد این ارز دیجیتال در کوین مارکت کپ eth می باشد .



:: برچسب‌ها: اتریوم ,
:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : coinextend

آشنایی بیشتر با ارز های رمز پایه

بیت کوین
واقیعت بیت کوین چیست و چه پشتوانه ای دارد؟
در گذشته فیات مانی ها و یا پول های کاغذی که وابسته به دولت ها و بانک ها بودند پشتوانه هایی نظیر طلا و تولید ناخالص ملی که وابسته به اقتصاد یک کشور بود داشتند و با توجه به ان ها اعتبار می گرفتند .
اما اکنون بیت کوین مالکیتی مختص به یک کشور و یک نهاد خاص ندارد و بر همین اساس هم هیچ گونه پشتوانه ای نظیر پشتوانه های سنتی نخواهد داشت.
اما چه چیزی به بیت کوین ارزش می دهد؟
اقبال بازار یا همان عرضه و تقاضا و گسترش کاربردهای ان در سطح جامعه سبب قیمت گذاری بر روی بیت کوین می شود . به گونه ای که یک فرد در جامعه برای یک واحد از بیت کوین حاضر است چه کالایی یا چه مقدار فیات مانی بپردازد و در قبال ان بیت کوین دریافت کند . اکنون که بازار کریپتو کارنسی نوظهور هست ثبات بسیار کمی دارد و نوسانات شدیدی دارد اما در گذر زمان انتظار می رود قیمت ها نوسانات کمتری داشته باشند . از طرفی بازار کریپتوکارنسی در ابتدای راه و گسترش می باشد و انتظار رشد بالایی در طی سال های اتی از ان می رود و سرمایه گذاران در ان با نگرش سودهای خوب وارد ان می شوند که خودش موجبات گسترش این ارز را در جامعه مهیا خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: بیت کوین ,
:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 فروردين 1397 | نظرات ()